Biljartvereniging De Weidehoek zoekt nieuwe leden!

Biljartvereniging De Weidehoek zoekt nieuwe leden!

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby of houd je van een potje biljarten? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze vereniging. Biljartvereniging De Weidehoek bestaat ruim 26 jaar. Er wordt wekelijks op de donderdagavond vanaf 19.30 uur gebiljart in de biljartzaal van dorpshuis De Weidehoek in Wijster. Er wordt in competitieverband gespeeld, maar er is ook ruimte voor vrij spel. Biljarten is een handicap sport. Dat wil zeggen dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Onze spelers zijn van diverse niveaus. Nog nooit gebiljart, maar wel nieuwsgierig naar de sport? Geen probleem, want er zijn genoeg leden die het je willen leren. Hoewel er serieus wordt gebiljart, is er ook ruimte voor gezelligheid.

Momenteel wordt er op alleen op de donderdagavond gespeeld, maar bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk (eventueel voor een vaste groep) om een extra middag en/of avond te biljarten.

Mocht je geïnteresseerd zijn of wil je gewoon eens de sfeer proeven,  kom dan eens langs op de donderdagvond. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lammert Timmer (0592-459575) of met Johannes Everts (06-43539394).

Reacties zijn gesloten.