Vacature Beheer

Vacature Beheer

Helaas hebben Berny en Marianne moeten besluiten te stoppen met hun beheerderstaken per 1 augustus van dit jaar. We zijn dus op zoek naar nieuwe beheerders voor De Weidehoek.

Vacature beheer Weidehoek

In 1963 werd er in Wijster voor het eerst gesproken over de oprichting van een dorpshuis. De inwoners van Wijster brachten samen het geld bij elkaar voor de bouw. In december 1968 werd het dorpshuis geopend. “De Weidehoek” was destijds een spraakmakend, modern gebouw en bekend in de wijde omgeving vanwege haar activiteiten en – heel belangrijk – het samenbrengen van mensen.

Het bestuur en vrijwilligers zetten zich nog steeds volop in om mooie activiteiten in het dorpshuis te organiseren. De Weidehoek is een plek om samen te komen, en dat willen we graag stimuleren. Hier kunnen we alle hulp bij gebruiken. In dit kader zoekt het bestuur van De Weidehoek vrijwilliger(s) die tegen een passende vergoeding het beheer van het dorpshuis op zich willen nemen. Wij zoeken:

Een beheerder/beheerdersduo (m/v)

Een greep uit de verschillende werkzaamheden van een beheerder:

  • Aanvragen locatiegebruik verwerken;
  • Poule van vrijwilligers inzetten;
  • Ruimtes gereed maken voor gebruik;
  • Bestellingen horeca;
  • Facturen opmaken;
  • Aanwezig zijn bij activiteiten.

De inschatting van de tijdsbesteding is ongeveer 10-18 uur per week (kan variëren, afhankelijk van inzet vrijwilligers), hiertegenover staat een passende vergoeding.

Er zijn veel vaste geplande activiteiten, de planning is daarom goed op te stellen. De activiteiten zijn vrijwel alleen door de week (zowel overdag als ’s avonds). De beheerder/beheerdersduo werkt samen met de poule van vrijwilligers die op deze activiteiten ingezet kunnen worden.

Naast het huisvesten van de biljartersgroep, de toneelvereniging, gymnastiek voor ouderen, bloedprikken, vergaderingen van diverse verenigingen, etc., fungeert het dorpshuis ook als stemlocatie voor de verschillende verkiezingen, onlangs werd de Weidehoek ook ingezet als accreditatiecentrum voor het EK-veldrijden. We hopen in de toekomst meer van dit soort speciale activiteiten naar ons dorp te kunnen halen. Belangrijk voor het dorp en daarmee ook haar bewoners. De nieuwe beheerder/beheerdersduo speelt hier ook een hele belangrijke rol.

Een aantal diploma’s is vereist voor deze functie, namelijk sociale hygiëne en BHV. Mocht je deze nog niet in bezit hebben maar ben je bereid deze wel te halen?  Dan kun je in overleg met het bestuur de benodigde cursussen volgen.

Word je enthousiast van bovenstaande? Heb je ondernemerszin en gevoel bij en voor de horeca? Vind je het leuk om (nieuwe) activiteiten voor en met mensen te organiseren?  Dan ben jij of zijn jullie degene waarnaar het bestuur op zoek is!

Solliciteren kan door een mail te sturen aan: info@deweidehoek.nl onder vermelding van Vacature beheerder/beheerdersduo. Je kunt solliciteren tot 15 mei 2022.

Voor meer informatie over deze vacature, kan je contact opnemen met Berend van Noord (06-43070711) en Annet Bos (06-12689451).

Reacties zijn gesloten.