Inloopbijeenkomst Dorpsvisie

Inloopbijeenkomst Dorpsvisie

DORPSVISIE: inloopbijeenkomsten dinsdag 1 maart 18.00-21.00 en zaterdag 5 maart 15.00-18.00


In december hebben we u uitgenodigd voor bijeenkomsten in het Dorpshuis. Om welbekende redenen kon deze helaas niet plaatsvinden. We willen u graag opnieuw uitnodigen, om de speerpunten die elke werkgroep uit de enquêtes hebben gehaald, aan u voor te leggen. Dit zijn speer- en aandachtspunten welke we kunnen gebruiken voor het maken van een dorpsvisie. Op basis hiervan willen we met de werkgroepen een vervolg geven om zo korte en lange termijn speerpunten te kunnen formuleren in een dorpsvisie.


We willen u hierbij uitnodigen voor een inloop mogelijkheid in de Weidehoek om u bij te praten en informatie te delen. We gaan graag met u in gesprek over de speerpunten en willen van u graag horen wat u ervan vindt en waar uw voorkeur naar uit gaat Voorbeelden waar we het over kunnen hebben zijn onder andere: zullen we plantenbakken plaatsen in de Kampsweg, zullen we een kunstwerk plaatsen op de Brink, zullen we een drempel plaatsen in de Mr. Hadderstraat of Phoenixstraat etc.? Dit zijn willekeurige voorbeelden, maar er zijn natuurlijk meer speerpunten waarover we met u graag in gesprek willen gaan. Daarnaast willen we graag horen hoe concreet woonwensen zijn, om hier ook mogelijke vervolgstappen in te maken. Daarnaast kunnen er wellicht andere zaken zijn die u als inwoner met de werkgroepen wil bespreken. Hoe concreter de vraag is uit het dorp, hoe gerichter we vervolgvragen op kunnen pakken. De uitkomsten van de enquête kunnen dan ook worden ingezien. Deze zullen later op de website worden geplaatst om iedereen in te kunnen laten zien.


De bijeenkomsten zijn op 1 maart van 18.00 – 21.00 uur en op 5 maart van 15.00 tot 18.00 uur in het dorpshuis de Weidehoek. Wij zorgen voor een kop koffie of thee en iets lekkers, komt u meedenken?

We hopen u te zien en te spreken op één van de inloopbijeenkomsten.


Aanmelden vooraf is niet nodig, u bent vrij om binnen te komen.

Dorpsbelangen Wijster