Nieuwe cyclus Rijdende Popschool

Nieuwe cyclus Rijdende Popschool

Op maandag 9 januari start de Rijdende Popschool met nieuwe lessen! 

Planning
De lessen zullen elke week gegeven worden op maandag.

LESDATUM
19 januari 2023
216 januari 2023
323 januari 2023
430 januari 2023
56 februari 2023
613 februari 2023
720 februari 2023
Vakantie27 februari 2023
86 maart 2023
913 maart 2023
1020 maart 2023
1127 maart 2023

Eindpresentatie
De laatste les is er de mogelijkheid voor ouders, familie en vrienden om te komen kijken. Er zullen live optredens gegeven worden waarbij de bands laten zien wat ze geleerd hebben de afgelopen cyclus. De datum, tijden en de locatie zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. *Het kan zijn dat dit niet door kan gaan i.v.m. het Coronavirus.

Band-indeling & tijden
Dit is de band-indeling, maar dat kan wel eens veranderen. Soms komen er nieuwe leerlingen bij en het kan zijn dat de bandcoach het toch beter vind dat je in een andere band gaat spelen omdat er bijvoorbeeld te veel drummers zijn in een band. 

Band 1: 14:30-15:45
Michelle Wijnands
Sophie Zwiers
Veerle Vereecke
Maud Valent
Amélie van der Vinne
Zara Dolsma
Band 2: 15:45-17:00
Thygo Zwiers
Finn Poelarends
Jorian Bos
Stijn Vereecke
Wout de Jong
Band 3: 19:15-20:30
Janita Doorten
Anita Bouwmeester
Anja van Ruitenbeek
Annet Bos
Linda Nederhoff
Anneke Dolsma

Wil je toch in een andere band mee doen, wil je je afmelden of kun je niet op het aangegeven tijdstip, laat dat de bandcoach dan even weten, dan proberen we het op te lossen.

Nieuwe leerlingen
Ken je nog iemand die mee zou willen doen? Neem diegene dan gewoon mee naar de les. De eerste 2 lessen is er namelijk ook nog de mogelijkheid om (gratis) te komen kijken en mee te doen!

Kosten
De kosten bedragen € 99,- euro voor deze cyclus van 11 lessen voor het eerste kind en € 82,50 euro voor ieder volgend kind. (dit is incl. btw) Volwassenen betalen € 100,- euro. (dit is excl. btw) Wij sturen na de derde les een factuur voor de hele cyclus. Je kan het overigens nog tot na de tweede les bij ons aan geven als je toch niet door wilt bij de Popschool. Als je daarna doorgaat bij Popschool sturen we na de derde les een factuur voor alle 11 lessen. Als je niet mee wilt doen, dan horen we het wel graag zo snel mogelijk van je.

Informatie:
Privacyverklaring > https://derijdendepopschool.nl/privacyverklaring/ 
Algemene voorwaarden > http://derijdendepopschool.nl/index.php/algemene-voorwaarden/

Geen geld om mee te doen?

Geen geld om mee te doen?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. Op www.jeugdfondssportencultuur.nl kun je vinden wie bij jou in de gemeente de intermediair is bij wie je kunt aankloppen.

Als er nog vragen, onduidelijkheden of opmerkingen zijn horen we die graag!

Reacties zijn gesloten.